VEGA IN PREDAVATELJICA

O predavateljici in o matematičnih inštrukcijah Vega

Inštrukcije matematike, Inštrukcije Vega

Inštrukcije matematike, Inštrukcije Vega smo ustanovili z namenom, da pomagamo mladim pri njihovih težavah s predmetom matematika in delimo svoje znanje. Naše inštrukcije matematike so namenjene vsem, ki bi radi popravili oziroma izboljšali oceno, se učinkovito pripravili na izpit ali maturo in za vse tiste, ki bi radi znali matematiko za vedno. Inštrukcije matematike nudimo na vseh stopnjah izobraževanja, osnovne in srednje šole, gimnazije ter fakultete. Prav tako omogočamo pomoč pri pripravah na državna tekmovanja.

Matematiko je možno razumeti na več načinov, saj lahko posameznik razume isto matematično pravilo drugače od ostalih. In prav tu vidimo našo poglavitno prednost, ker se problema lotimo sistematsko in se prilagodimo tečajniku, saj je poti do razumevanja matematike več in ne samo eno. Inštrukcije matematike vodi predavateljica z ustrezno strokovno izobrazbo.

Instrukcije Matematike - Vega

Predavateljica Željka Slijepac
univ. dipl. matematičarka

Predavateljica Željka Slijepac, univ. dipl. matematičarka

Sem diplomirana matematičarka na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani ter bodoča profesorica.

Če se želiš veliko naučiti in razumeti si na pravem mestu. Svoje poučevanje vedno prilagodim vašim željam in predhodnemu znanju. Moje ure potekajo v sproščenem vzdušju, kjer je vsako vaše vprašanje dobrodošlo in kjer je cilj, da od njih odidete z večjim znanjem.

Moj cilj je tudi ta, da z mojim vmesnimi vprašanji in namigi pridete sami do rešitev in ugotovitev, saj je ravno takrat učenje najbolj učinkovito.

  • 2003-2007 Gimnazija Šentvid, Ljubljana
  • 2008-2011 Fakulteta za matematiko in fiziko, smer praktična matematika, Ljubljana
  • 2011 – danes, magistrski študij pedagoške matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani

wordpress theme powered by jazzsurf.com